Loop je te piekeren over de vraag wat beter is; een kerstpakket kopen voor je personeel of ze een keuzecadeau aanbieden? Lees dan hier verder. Er zijn vandaag de dag talloze varianten mogelijk als het om kerstpakketten gaat. Doordat de keuze zo groot is, kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Ga je voor een traditioneel kerstpakket met lekkernijen, voor een speciaal thema pakket, een combinatie van food en non-food of toch voor een keuzecadeau? We vertellen je hier meer over de mogelijkheden! 

Onderstreep de kerstgedachte met een mooi cadeau


Hoewel het geen gemakkelijke opgave is om een kerstpakket te kiezen, is het een traditie die je niet aan je voorbij mag laten gaan als organisatie. Voor een goede werksfeer met gemotiveerde werknemers is het belangrijk om de kerstgedachte te onderstrepen en je appreciatie te tonen. Met een geslaagd kerstcadeau komt jouw kerstboodschap nog beter over. Misschien houd je wel van tradities en gewoontes? Dan kun je heel goed de ‘show stelen’ met een nostalgisch en traditioneel kerstpakket. Mag het trendy zijn? Dan zijn er ook geweldige ideeën om je medewerkers blij mee te maken. 


Tips voor een modern en trendy kerstpakket kopen

Wist je dat het ook heel goed mogelijk is om een traditioneel kerstpakket in een eigentijds jasje te steken? Dat heeft allemaal te maken met inhoud en vormgeving. Kies bijvoorbeeld voor extra luxe kerstartikelen met een verfijnde uitstraling en in een elegante verpakking. Wil toch liever een kerstpakket kopen met een trendy look? Denk dan eens aan moderne thema’s als: vitaal leven, groen leven, street food, Asian style. Of wat dacht je van moderne kookpakketten, die het hele gezin uitnodigen om samen te kokkerellen? Ook dat is een origineel idee om de kerstsfeer mee te benadrukken!Wat dacht je van een incentive kerstpakket kopen?


Een van de nieuwste trends op het gebied van originele kerstpakketten is een incentive kerstpakket kopen voor je medewerkers. Met ‘incentive’ wordt bedoeld dat je iemand stimuleert om iets te ondernemen. Denk hierbij aan kerstcadeaus die je medewerkers aansporen om op reis te gaan, zoals een luxe reistas of een trolley. Het is voor deze kerstpakketten belangrijk dat het om kwalitatieve producten gaat, waar je personeelsleden echt iets aan hebben. Binnen deze context kun je ook denken aan een keuzecadeau voor een uitstapje. Met een speciale bon kan elke medewerker bijvoorbeeld een leuk uitje kiezen. Een andere mogelijkheid is een keuzecadeau. 

Voor- en nadelen van een keuzecadeau

Iedereen tevreden stellen, is meestal onmogelijk! Hoewel, je kunt ook een kerstpakket kopen in de vorm van een keuzecadeau. Dit betekent dat elke individuele werknemer zelf met een code in een online catalogus een cadeau naar wens kan bestellen. De keuze is doorgaans zeer uitgebreid, zodat er voor iedereen wel iets moois te vinden is. Ideaal! Een nadeel kan echter zijn dat het ietwat onpersoonlijk overkomt. Dit probleem kun je voorkomen door de cadeaubon aan te bieden in een sfeervolle verpakking en met een persoonlijk berichtje! 

Vergelijkbare berichten